Nöroloji Uzmanı Dr.Esin BALTACI Ünye Devlet Hastanesinde Hasta Kabulüne Başlamıştır.
22 Aralık 2020

1972 Ünye doğumlu olan Uzm.Dr. Esin BALTACI, 1989 yılında Ünye Lisesini,  1995 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. İhtisasını İzmir Atatürk Eğitim Hastanesinde yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Esin BALTACI 2002 yılından itibaren Burdur Devlet Hastanesinde görev yapıyordu.

Burdur Devlet Hastanesinde Nöroloji Yoğun Bakım, EMG, Erişkin ve çocuk  EEG, Nöral Terapi, Akapunktur, Prolaterapi, Mezoterapi, PRP, Botoks eğitimleri alan Nöroloji Uzmanı Dr. Esin BALTACI Eylül ayından itibaren Ünye Devlet Hastanesinde görev yapmaya başladı.

Nöroloji Uzmanı Dr. Esin BALTACI Pazartesi, Salı ve Cuma günleri poliklinik hizmetleri, Çarşamba günü ağrı tedavisi, Perşembe günleri de EMG çalışması yapacak.