Ordu İl Sağlık Müdürlüğü

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü

UMKE Gönüllüsü Şehide Destek Kampanyası Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 11/06/2018

Suriye’nin Afrin bölgesinde yapılan sınır ötesi harekat sırasında şehit olan UMKE gönüllü personeli Burak TATAR için Sağlık Bakanlığınca başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla Ordu İli olarak Devlet Hastanesi ameliyathane personeli bir AVM’de filografi sergisi açtı.

Halkın beğenisine sunulan sergi, üç gün boyunca devam etti.Yoğun ilgi gören serginin tüm geliri Şehit Burak TATAR’ın ailesine ulaştırılacak.

Sergide aynı zamanda, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığınca hazırlanan Organ Doku Bağışı ve 112 stantı kuruldu. Stantlarda Organ Doku bağışı ve 112’ye yapılan gereksiz çağrılar hakkında, özellikle gelecek nesillerimiz olan çocuklar bilgilendirilerek, hediyeler dağıtıldı.

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ali ALTINBAŞ şunları dile getirdi; ''Afrin Harekatında şehit olan Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü UMKE gönüllümüz Burak Tatar adına Sağlık Bakanlığımız tarafından başlatılan kampanyaya bir destek de Ordu Devlet Hastanesi ameliyathane personelimizden geldi. Destek amaçlı bir filografi sergisi düzenledik. Bizler sağlık çalışanları olarak ülkemizin bütünlüğü için her türlü göreve hazırız ve bu uğurda da her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu niyetle, bu inançla Burak TATAR kardeşimiz şehit olmuştur. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet. Bu emanetlere de sahip çıkmak bizim en büyük görevimizdir. Şu an sergiye yoğun bir ilgi ve alaka var. Buradan elde ettiğimiz gelirleri şehit kardeşimizin ailesine ulaştıracağız İnşallah'' dedi.

• IMG_1735.JPG