Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 03 Ekim 2022 - 11 Kasım 2022 tarihleri arasında otuz (30) iş günü süreyle "Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir.
18 Ağustos 2022

İlimiz Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  bünyesinde 03 Ekim 2022 - 11 Kasım 2022 tarihleri arasında otuz (30) iş günü süreyle "Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecek olup, söz konusu eğitime 31 Temmuz 2019 tarih ve 30848 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Terapötik Aferez Merkezleri ve Üniteleri Hakkında Yönetmelikte belirlenen kadro ve unvana sahip personelin başvuruları kabul edilecektir.
 Eğitime katılmak isteyen personelin ekte yer alan Başvuru Formu'nu eksiksiz doldurduktan sonra diplomasının (hekimler için Tıp diploması ve Uzmanlık Belgesinin) ön ve arka yüz fotokopisini (Aslı gibidir onaylı) ve aşağıda belirtilen başvuru evraklarını ekleyerek 16 Eylül 2022 tarihine kadar kurumunuz aracılığı ile Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru sonuçları Müdürlüğümüz web sitesinden duyurulacaktır.
Belirtilen tarihten sonra yapılacak olan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
Başvuru Evrakları
*Başvuru dilekçesi (Kişinin kendi Kurumuna yazdığı eğitim başvuru dilekçesi).
*Başvuru Formu (Form eksiksiz doldurulmalıdır).
*Terapötik Aferez Merkezinde çalıştığını/çalışacağına dair Kurumun gerekçeli ihtiyaç yazısı.
*Diploma fotokopisi (ön/arka sayfa)

BAŞVURU FORMU HEKİM.docx
BAŞVURU FORMU HEMŞİRE-HEMŞİRE YETKİSİ ALMIŞ EBE-SAĞLIK MEMURU.doc