Evde Sağlık Hizmetleri Çalışanlarına Teşekkür
22 Aralık 2020

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığınca evde sağlık hizmeti veren personellere teşekkür belgesi verildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut SAKA, evde sağlık hizmetlerini yürüten sağlık personelinin bakım, tedavi ve rehabilitasyon konusunda etkin olmasının bireyin mevcut sağlık durumunun iyileştirilmesinde çok etkin bir rol oynadığını söyledi.

SAKA , “Evde sağlık hizmetlerinin çağdaş sunumunda, hizmetlerin tüm bireylere coğrafi açıdan dengeli şekilde ulaştırılabilmesi, Evde sağlık hizmetlerinin toplumun katılımını sağlayacak şekilde bireylerin yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerde koruyucu, tanı koyucu, tedavi ve rehabilite edici yönleriyle sunabilmek temel hedeflerimizdendir.  Evde Sağlık İl Koordinatörlüğü ve tüm birim çalışanlarımızı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

• 3.jpg
  • 2.jpg