İl Sağlık Müdürümüzden Aybastı, Çatalpınar, Kabataş ve Çamaş’daki Sağlık Kurumlarına Ziyaret
22 Aralık 2020

İl  Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU, Kabataş, Çatalpınar ve Çamaş Toplum Sağlığı Merkezleri ile Aybastı Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Dr.Fatih AYDIN ve Acil Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzman  Dr.Ali ALTINBAŞ ile birlikte ilk olarak Aybastı Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU burada hastane idarecilerinden bilgi alırken, hastane personeli ve vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Kabataş, Çatalpınar ve Çamaş’a geçen İl Sağlık Müdürümüz burada da Kabataş, Çatalpınar ve Çamaş Toplum Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

• Çamaş.jpg
  • kabataştsm.jpg