İl Sağlık Müdürümüzden Aybastı, Çatalpınar ve Kabataş Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret.
22 Aralık 2020

İl Sağlık Müdürümüz ‬ ‪Dr.Mustafa KASAPOĞLU, beraberindeki İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ile birlikte, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı İlçelerini ziyaret etti. Çatalpınar ve Kabataş ilçeleri Toplum Sağlığı Merkezlerine yapılan ziyaretlerin ardından Aybastı Devlet Hastanesinde yapılan değerlendirme toplantısında Aybastı Devlet Hastanesi  Başhekimi  ve Aybastı İlçe Sağlık Müdürü tarafından, İlçede sunulan sağlık hizmetlerinin genel durumu ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Sunum sonrasında, ilçede  verilen sağlık hizmetlerinin etkinliğinin arttırılarak vatandaşlarımıza daha kaliteli ve erişilebilir bir sağlık hizmeti sunulmasına  yönelik yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

• Aybastı Ziyaret.jpg
  • Aybastı Ziyaret 1.jpg