İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU'nun 12 Mayıs Hemşireler Günü Ziyaretleri
22 Aralık 2020

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU, 12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle S.B.Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi, Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü, Fatsa Devlet Hastanesi ve Fatsa Özel Medi-Tech Hastanesini ziyaret ederek koronavirüs mücadelesinin en ön saflarında yer alan hemşirelerimizin gününü kutladı.

Yeni tip koronavirüsle mücadele ederken enfekte olan ve tedavi sonrası evinde istirahat eden Fatsa Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hemşire Derya ERGÜL’ü de evinde ziyaret eden KASAPOĞLU, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu süreçte tüm sağlık çalışanlarının özveri ile çalıştığını, ailelerine, sevdiklerine hasret kalarak Covid-19 pandemisi ile mücadele ettiklerini belirten İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU, “İnşallah bu süreci, Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kurallara göre titizlikle çalışarak, en kısa sürede hep birlikte atlatacağız. Hekimlerimiz, hemşirelerimiz, diğer tüm sağlık çalışanlarımız hep birlikte uyum içerisinde vatandaşlarımızın sağlığı için çalışıyorlar. Hemşire arkadaşlarımız da vermekte olduğumuz bu mücadelede büyük bir sorumluluk alıyorlar. Kendilerini takdir ediyorum. Bu ekip çalışması sayesinde İlimizde vaka sayısında ciddi miktarda düşüş yaşanıyor. Sağlık çalışanlarımızın gayreti, vatandaşlarımızın da kurallara riayet etmesi ile bu süreci de atlatacağız. Bu vesile ile tekrar tüm arkadaşlarımın Hemşireler gününü kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

• Hemşireler Ziyaret 1.JPG
  • Hemşireler Ziyaret 2.JPG