Ordu İli Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğünde Düzenlendi.
27 Ekim 2021

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun Başkanlık ettiği toplantıya, Sağlık Hizmetleri ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanları ile İl Ambulans Servisi Başhekimi, Kamu Hastaneleri Başhekimleri, Komuta Kontrol Merkezi ve Acil Servislerin sorumlu hekimleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, “Acil sağlık hizmetleri bizim her şeyimiz. Genel anlamda bir ilin vizyonu acil sağlık hizmetlerinde belirlenir. Allah bize bu süreçleri en iyi şekilde yönetmeyi ve koordine etmeyi nasip etsin. Bu toplantıda alınacak kararlar Ordu’muza hayırlı olsun” dedi.

İlimizin Acil Sağlık Hizmetlerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez bir sunum yaparak, Sağlık Bakanlığının yeni uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda ayrıca Ordu İli ASKOM kararları hakkında birtakım yeni düzenlemelere gidildi.

• b52ee415-5de8-49ba-99a6-36f58de334ec.jpg
  • Askom 1.jpg