Ünye Devlet Hastanesinde Genel Bütçe ve Döner Sermaye Mali Analiz ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
29 Kasım 2021

Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından Ünye devlet hastanemizde genel bütçe ve döner sermaye MALİ ANALİZ ve MALİ DEĞERLENDİRME toplantısı İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ve Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler tarafından gerçekleştirdi.

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, bilgilendirme sunumunu hazırlayan Destek Hizmetleri Başkan Yrd.Ertan Çelik, Gonca Baş İnce,Bünyamin Yalçın ve Derya Azaklı’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür etti. Ayrıca misafirperverlikleri ve hazırlamış oldukları sunumları için Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Tamer Kutlu ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Dilek Çiloğlu’na teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

• ü t.jpg
  • ü t 1.jpg