Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde KVC 4+1 Yoğun Bakım ve Ameliyathane Ünitesi Açıldı.
14 Ocak 2022

Açılışa Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Ordu Milletvekilimiz Sayın Op.Dr.Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.M.Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Sayın Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Akyurt, AK Parti İl Başkanı Sayın Halit Tomakin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Naci Şanlıtürk, Ordu İl Emniyet Müdürü Sayın Doğu Ateş, Ordu İl Müftüsü Sayın Dr.İsmail Çiçek, Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu ile ilgililer katıldı.

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, KVC yoğun bakım ve amaliyathane ünitesinin açılmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ordu Devlet Hastanemizde hizmet veren  KVC Yoğunbakım Ünitesi ve Ameliyathanesinden sonra Eğitim ve Araştırma Hastanemizi de  bu hizmetle buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde de KVC Yoğunbakım Ünitesi ve Ameliyathanesinin açılması ile bir çok kalp hastasının il dışı sevkini önleyeceğiz. Vatandaşlarımız KVC hizmetlerinden daha etkin faydalanabilecektir. Bu ünitenin açılmasında emeği geçen ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm devlet büyüklerine teşekkür ederim. İnşallah Ordumuzu bir çok sağlık hizmeti ile buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

• açılış 2.jpg
  • açılış 3.jpg