İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa KASAPOĞLU, Gölköy Devlet Hastanesi ve Gölköy Toplum Sağlığı Merkezinde İncelemelerde Bulundu.
02 Şubat 2022

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, Gölköy Devlet Hastanesi ve Gölköy Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek buralarda incelemelerde bulundu. Gölköy İlçe Devlet Hastanesinde hastaları da ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Hastanede Başhekim Dr.Emrah Çelenk’ten çalışmaları hakkında bilgi alan Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, hastane personelinin de talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Gölköy Toplum Sağlığına geçen Dr.Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Fatih Aydın’ın da eşlik ettiği ziyarette, Gölköy TSM Başkanı Dr.Betül Altunay’dan Covid 19 ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

• gölköy11.jpg
  • gölköy66.jpg