Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımız Hastane Afet Planı Saha Çalışmalarına Başladı
18 Şubat 2022

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Koordinasyonunda 3 bölüm halinde düzenlenecek olan Hastane Afet Planı  Saha Çalışmalarının ilk  bölümü Ulubey İlçe Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Perşembe İlçe Devlet Hastanesi, Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi, Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi ve Ulubey İlçe Devlet Hastanesi Hastane Afet Planı Sorumlularının ve idarecilerinin katıldığı çalışmada; Hastane Afet planı Eğitimcilerinin ve inceleme komisyonu üyelerinin de katılımıyla, hastaneler tarafından hazırlanan Hastane Afet Planı Dosyaları detaylı incelenerek, olası bir afet durumunda yapılacak iş ve işlemler, planlamalar görüşüldü.

• h1.jpg
  • h2.jpg