Ordu Organ ve Doku Bağışında 13. Sırada Yer Aldı
26 Şubat 2022

Sağlık Bakanlığının verilerine göre; 2013-2021 yılları arası İlimiz organ ve doku bağışı konusunda Türkiye sıralamasında 13. sırada yerini almıştır.
İlimizde 2021 yılı içerisinde beyin ölümü bildirim yapılan hastalarımızdan aile onay yüzdesi  %54 olmuştur.
Bakanlığımızca İlimiz organ ve doku bağışında başarılı bulunarak Ordu Devlet Hastanesi ile Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi adına teşekkür belgesi göndermiş olup, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Kasapoğlu tarafından Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Atila Gürgen, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hakan Timur ile organ ve doku bağışında görev yapan arkadaşlarımıza takdim edilmiştir. Organ ve doku bağışında görevli tüm çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

• s2.jpg
  • s3.jpg