Hastane Afet Planı Uygulamalı Saha Çalışmaları Tamamlandı
06 Mart 2022

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Koordinasyonunda 3 bölüm halinde düzenlenen “Hastane Afet Planı” saha çalışmalarının son bölümü Fatsa Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ordu Devlet Hastanesi, Ünye Devlet Hastanesi, Gölköy Devlet Hastanesi ve Fatsa Devlet Hastanesi Hastane Afet Planı Sorumlularının ve idarecilerinin katıldığı çalışmada; Hastane Afet planı eğitimcilerinin ve inceleme komisyonu üyelerinin de katılımıyla, hastaneler tarafından hazırlanan hastane afet planları detaylı incelenerek, olası bir afet durumunda yapılacak iş ve işlemler ile planlamalar görüşüldü. Bakanlığımızın yayımladığı güncel kılavuzlar eşliğinde Hastane Afet Planlamalarında yapılacak revizyonlar anlatıldı.

• afet.jpg
  • afet 2.jpg