Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
28 Mart 2022

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu’na Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Kadir Murat Topçu ve Başhekim Uzm.Dr.İbrahim Ağaoğlu eşlik etti.

Hastane hizmet birimlerini ziyaret eden Kasapoğlu, mesai arkadaşlarımızla sohbet etti, görüş, istek ve önerilerini alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Acil servis, diyaliz merkezi başta olmak üzere hastaneden hizmet alan vatandaşlarla sohbet eden Kasapoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “İlçe ziyaretlerimize bugün Gürgentepe ile devam ettik. Hastanenin genel durumunu değerlendirme ve hizmet alan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler bizi ziyadesiyle mutlu etti. İnsanlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için, gerekli iyileştirmeleri yapmak için çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımın hepsine özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Daha sonra acil sağlık hizmeti sunan ambulansları inceleyen Kasapoğlu, acil sağlık hizmetlerinde görevli arkadaşlarımıza da, zorlu kış şartlarında kesintisiz sağladıkları acil sağlık hizmetinden dolayı teşekkür ederek ziyaretini noktaladı.

• g0.jpg
  • g8.jpeg