Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu 21-28 Nisan Ebeler Haftası Nedeniyle Ordu üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti
26 Nisan 2022

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hakan Timur ve Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Aygen Laçin ile birlikte “21-28 Nisan Ebeler Haftası” nedeniyle Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet binasında görev yapan ebeleri ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Doğum servisleri başta olmak üzere hastane hizmet birimlerini ziyaret eden Dr. Kasapoğlu, görevli personel ile sohbet ederek başarılar diledi. Hastalarımıza da geçmiş olsun dileklerini sunan Dr.Kasapoğlu, “En önemli varlıklarımız olan çocuklarımızın dünyaya gözlerini ilk açtığı anda yanlarında olan, mesleklerinin kutsallığına inanarak, gece gündüz demeden özveri, şefkat ve merhametle görev yapan tüm ebelerimizin ebeler haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

• e1.jpg
  • e2.jpg