Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında Destek Hizmetleri Başkanlığı İl Durum Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
16 Eylül 2022

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında; Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcıları Ertan Çelik ve İdris Gündoğdu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanlığı Birim Uzmanları ile kamu hastanelerimizin idari ve mali hizmetler müdürlerinin katılımı ile 2022 yılı Destek Hizmetleri Başkanlığı il durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda kamu hastanelerimizin mali durum ve analizleri, idari birimler durum değerlendirmeleri, bütçe takibi, mali disiplin tedbirleri ve sağlık bilgi sistemleri başlıkları ele alınmıştır.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün toplantı sonrasında tüm yönetim ekibine ve çalışanlara teşekkür ederek başarılar diledi.

• t1.jpg
  • t2.jpg