Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Şehir Hastanesi Ziyareti Yapıldı
11 Ekim 2022

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İdris Gündoğdu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hakan Timur, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Atila Gürgen, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Muhammed Yasin Ergül, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Hakkı İlker Oflaz, Ordu Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Tevabil Bilgili ile birlikte, 2 günlük Kocaeli ziyareti gerçekleştirdi.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün ve beraberindeki heyet Kocaeli ziyaretine Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan’a nezaket ziyaretinde bulunarak başladı. Nezaket ziyaretinin ardından Ordu Şehir Hastanesi projesi ile aynı projeye sahip olan Kocaeli Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunuldu.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün ziyaretin çok verimli geçtiğini belirterek, “Başta Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op.Dr.Yüksel Pehlevan’a, yönetimine, ekip arkadaşlarına ve yüklenici firma Gama-Türkerler’e misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret İlimizde yapımı hızla devam eden Ordu Şehir Hastanesi projesinde sorunlarla karşılaşmamak adına çok verimli geçti.” dedi.

• k3.jpg
  • k4.jpg