Akkuş İlçesinde Hayırsever Vatandaşın Sağlık İçin Örnek Adımı
01 Ağustos 2023

Hayırsever vatandaşımız Nihat Gül, merhum babası Duran Gül ve annesi Şerife Gül'ün isimlerini yaşatmak amacıyla Akkuş Devlet Hastanesine bir kantin binası yapma kararı aldı. İnşaatın başlamasından yaklaşık 2 ay sonra düzenlenen bir törenle kantin binasının açılışı yapıldı.

Akkuş Belediye Başkanı Sayın İsa Demirci'nin de katılımıyla gerçekleşen açılışta, Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, hastane yöneticileri, Hayırsever Gül ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Tören sırasında, hayırsever Nihat Gül'e örnek bir vatandaş olarak ilçeye ve sağlık alanına yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Katılımcılar hayırseverin cömertliğine ve fedakarlığına olan saygılarını dile getirdi.

Hayırseverlik ruhunu yaşatan Nihat Gül, sağlık alanında yapılan bu önemli katkıyla ilçemizde ve hastane kullanıcılarında büyük bir memnuniyet yarattı. Bu tür örnek davranışların toplumumuzda yaygınlaşması, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Akkuş ilçesindeki hayırsever vatandaşımızın sağlık için gösterdiği örnek adım, topluma ilham vermeye devam ediyor. Toplum olarak böylesine anlamlı ve pozitif girişimlere daha fazla destek olmamız, birlikte daha güçlü ve sağlıklı bir geleceğe yol alabilmemiz için önemli bir adım olacak.