Müdürlüğümüz ve Korgan Belediyesi İşbirliğiyle Sünnet Şöleni Düzenlendi
04 Ağustos 2023

Korgan İlçesi'nde 130 çocuk toplu sünnet törenine katılarak erkekliğe ilk adımlarını attılar. Müdürlüğümüz ile Korgan Belediyesi işbirliğiyle, Korgan Devlet Hastanesi’nin katkısıyla Korgan Meydanında düzenlenen toplu sünnet şölenine 130 çocuk katılarak erkekliğe ilk adımlarını attılar. Korgan İlçe Meydanı'nda gerçekleştirilen sünnet şölenine, Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun Tüzün, Korgan Kaymakamı Emrullah Doğru, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Eser Uyanık, sağlık yöneticilerimiz ve Korganlı vatandaşlar eşlik etti.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, sünnet şölenine katılan herkese teşekkür ederek, "Ordu Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün’ün de katkılarıyla burada 130 evladımızın sünnet olmasıyla güzel bir etkinlik oldu." ifadelerini kullandı.

Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun şölende bir konuşma gerçekleştirdi. Tüzün konuşmasında, şölenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bugün burada 130 evladımız erkekliğe ilk adımlarını atacak, yavrularımızın ve ailelerinin bu heyecanına ortak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Sünnet şöleni, coşkulu ve heyecanlı bir atmosferde gerçekleşirken, Korganlı çocuklar aileleri ve sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşamanın mutluluğunu yaşadılar.

• kapak.jpeg