Geleneksel Başhekimler Toplantısı Perşembe Devlet Hastanesinde Düzenlendi
25 Ekim 2023

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Perşembe Devlet Hastanesinde düzenlendi.

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun Tüzün, Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Kamil Güler ve hastanelerimizin yöneticileri ile birlikte toplantı öncesinde Perşembe Devlet Hastanesi hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi aldı ve fiziksel alanları inceledi. Hizmet birimlerinin ardından hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Dursun Tüzün, Perşembe Kaymakamı Sayın Fatma Turhan Keser ve Perşembe İlçe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sayım Tandoğan’ı makamlarında ziyaret ederek ilçede yapılan sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun Tüzün Başkanlığında Perşembe Belediyesi toplantı salonunda İlimiz Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri, kamu hastanelerimizin başhekimleri, başhekim yardımcıları, idari mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun Tüzün katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. “Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Perşembe Devlet Hastanesinde yaptık. Sizleri burada görmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Hastanemizde yapılan iyileştirmeler,  sağlık hizmetinin aksatılmadan devamı için oldukça önemli. Birinci önceliğimiz her zaman vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu noktada siz değerli yönetim ekibime özverili çalışmalarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bu toplantıların her geçen gün daha verimli hale geldiğini görmekten mutluyum.” dedi.

Perşembe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmet Kolomuç açılış konuşmasını gerçekleştirerek hastane birimleri, hizmet kapasitesi ve personel durumu hakkında bilgi verdi. Ardından kürsüye çıkan Perşembe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İlhami Temiz hastaneye ait mali durum ve yapılması planlanan iyileştirmeler hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Perşembe Devlet Hastanesi sunumunun ardından sırası ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı ve Personel Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetleri, mali durum ve personel durumu masaya yatırıldı.