26 Ekim Hasta Hakları Günü Etkinlik Düzenlendi
27 Ekim 2023

26 Ekim Hasta Hakları Günü nedeniyle Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Dursun Tüzün, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Hasta Hakları İl Koordinatörü Shu. Zafer Özkan, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan çocuk ve yetişkin hastaları ziyaret etti. Hasta ziyaretine hastane Başhekimi Doç. Dr. Ali Yılmaz ve diğer yöneticiler eşlik etti.

Hasta ve yakınlarına Hasta Hakları konusunda farkındalık oluşturmak için bilgi verilerek el broşürü dağıtıldı.

Ardından Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ordu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından takip edilen 100 yaşindaki M. Y. evinde ziyaret edilecek sağlık durumu hakkında bilgi alarak ihtiyaçlarını soran Tüzün Kendisine gelmiş olsun dileğinde bulundu.