Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün, Sağlık Yöneticilerimiz İle Birlikte Ordu Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
28 Mart 2024

Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Dursun Tüzün, hastaneye yeni atanan doktorlarımız için fiziki alanları incelerken Başhekim Uzm.Dr. Eser Uyanık’tan sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Hastane hizmet birimlerini de ziyaret eden Tüzün, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, mesai arkadaşlarımızın istek ve önerilerini dinledi. Görevlerinde başarılar diledi.

Ardından Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan Baş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hakan Timur, Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Özerhan Özer, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Emrah Çelenk, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Murat Cihan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Volkan Karabacak, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Adnan Sert, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Kubilay Vural, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili ile birlikte çalışan doktor ve personel arkadaşlarımızla iftar programına katıldı.