3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Toplantısı
22 Aralık 2020

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Uzm.Dr.Ali ALTINBAŞ’ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koordinatörü Ebe Mukaddes KOÇ ÖDEMİŞ, Ordu Devlet Hastanesi Koordinatörü Hemşire Şükran GÜRCAN, Ünye Devlet Hastanesi Koordinatörü Hemşire Songül CUMHUR BAYKAL, Fatsa Devlet Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Hastane Müdür Yardımcısı Derya ERGÜL ve İl Sağlık Müdürlüğü Personeli Sağlık Memuru Sakin ERDOĞAN ile Diş Teknisyeni Semra ŞAHİN katılmış, yaklaşmakta olan 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında katılımcıların görüş ve önerileri değerlendirilmiştir.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Uzm.Dr.Ali ALTINBAŞ, gerek beyin ölümü bildirimleri, gerekse Organ bağışı kazanımlarımız olsun İlimizin başarısından dolayı katılımcılara teşekkürlerini belirterek organ nakli bekleyen hastalarımıza bir umut olmak amacıyla hayatın her alanında yapılacak olan eğitim çalışmalarımıza hız verilmesi talimatında bulunmuştur.

• sakin erdoğan organ bağışı.JPG