Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu Perşembe Kaymakamı Levent Yetgin’i ziyaret etti.
22 Aralık 2020

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ve Perşembe İlçe Sağlık Müdürü Dr.İsmet Kolomuç ile birlikte Perşembe Kaymakamı Levent Yetgin’i ziyaret etti. Ziyarette, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanarak yatırım planına alınan ve Perşembe İlçemize 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti verecek olan E1 rolünde hastanenin arsası başta olmak üzere, İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının E1 rolünde İlçe Devlet Hastanesi olarak yapılandırılmasına ilişkin yapılacak iş ve işlemler ve vatandaşlarımıza verilecek diğer sağlık hizmetleri masaya yatırıldı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve İlimizde de son zamanlarda artış göstermeye başlayan koronavirüs (covid-19) salgını ile ilgili Perşembe İlçemizde alınan önlemler değerlendirilerek; maske, mesafe ve temizlik denetimleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

• Perşembe Hastane.jpg