SB-ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde İftar
07 Nisan 2020

İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, SB-ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesin’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcımcısı Prof. Dr. Tevfik NOYAN,  SB-ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan TİMUR ve hastane çalışanlarının ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ ve Eşi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mesut SAKA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Öznur AYDIN ve Uzm. Dr. Arzu Sümer ORTAÇ, Destek Hizmetleri Başkan yardımcısı Mehmet Sıddık SERÇE, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Yavuz LADİKLİ eşlik etti.

Bilindiği üzere SB-ODÜ Eğitim  Araştırma Hastanesi , Ordu Üniversitesi ile afiliye olarak hizmet sunuyor.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg