Organ Bağışı Sorumluları İle Toplantı
22 Aralık 2020

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü olarak Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey İlçelerimizde faaliyet gösteren Hastane, TSM ve ASM’lerde görevli Organ ve Doku Bağışı Sorumlularımızla toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda geçmiş yılLarın değerlendirilmesi yapılarak 2019 yılı içerisinde halkımıza yönelik farkındalığı artırmak amaçlı yapılması gereken eğitimler hakkında öneriler de bulunuldu.

Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ali ALTINBAŞ konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu; "Bu kapsamda toplantıya ev sahipliği yapan Gürgentepe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Uzm. Dr. Hakan HACISALİHOĞLU ve Organ ve Doku Bağışı Sorumlularımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım." dedi.